Programma

It’s all things fashion in Arnhem

Mode Biënnale Arnhem (MºBA) laat iedere twee jaar de actuele stand van zaken zien op het gebied van mode, modevormgeving en modecultuur. MºBA is een uniek evenement dat zijn gelijke in de wereld niet kent.

MoBA-13-FETISHISM_logo

Tentoonstellingen, modeshows, films, workshops, voorstellingen, publicaties  en symposia stellen  de modevormgeving en de cultureel-maatschappelijke aspecten van deze toegepaste kunstvorm centraal. MoBA is dé ontmoetingsplaats waar (inter)nationaal toptalent, de modebranche, de ondernemers en een breed publiek elkaar treffen.

Anders dan voorgaande jaren, richt de MoBA zich deze editie op een zo breed mogelijk publiek. Naast de state of the art  zien in het hoogste segment van modevormgeving komt MoBA 13 met een programma waarbij ook de culturele en sociaal maatschappelijke aspecten van mode en kleding voor een breed publiek toegankelijk worden gemaakt.

De betekenis die aan mode en kleding wordt gegeven en de interesse voor het ambacht wordt uitvoerig voor het voetlicht gebracht aan de hand van seminars, workshops en een uitgebreid educatieprogramma voor een brede leeftijdsgroep. Kijk voor meer informatie hieronder naar wat MºBA deze editie te bieden heeft op het gebied van educatie, kennismaking en kennisuitwisseling :

EDUCATIE & PARTICIPATIE  MoBA CLASS BLOG

Jong geleerd is oud gedaan. MºBA heeft specifieke workshops en projecten voor kinderen en jongeren uit het basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs.

PODIUM            

De plek voor kennisdeling en verdieping. Het uitgebreide programma van MºBA Podium biedt voor ieder wat wils; workshops, seminars, en lezingen rondom het thema van de biënnale en onderwerpen als duurzaamheid en innovatie.

STAD

MºBA houdt niet op bij de deuren van de hoofdexpositie. Tijdens de biënnale zal Arnhem bruisen van de activiteiten.

Totaaloverzicht programma

Klik hierboven om direkt te gaan naar het totale publieksprogramma van  MºBA 13!

    Mode Biënnale Arnhem